Back to Careers

HR & Administratief Coördinator

Vacature bij Prioticket (32 - 40 uur)

Zin in een nieuwe en boeiende uitdaging vol energie en afwisseling? Sluit je aan bij ons dynamische team in Amsterdam als HR & Administratief Coördinator en help ons bij het creëren van een naadloze en goed georganiseerde werkomgeving.

Over ons

Bij Prioticket, hoofdkantoor gevestigd in het bruisende Amsterdam, werken we samen aan innovatieve ticketing oplossingen. Ons toegewijde team streeft naar uitmuntendheid, en we zoeken nu een veelzijdige HR & Administratief Coördinator om ons team te versterken. Als HR & Administratief Coördinator speel je een cruciale rol in het ondersteunen van onze medewerkers en het efficiënt laten verlopen van onze dagelijkse bedrijfsvoering.

Jouw uitdaging

Allround Coördinatie: Als onze HR & Administratief Coördinator heb je een belangrijke rol in het dagelijkse reilen en zeilen. Je zorgt ervoor dat processen omtrent finance, HR en office management soepel verlopen; van het coordineren van het wervingsproces tot het beheren van de budgetten en uitgaven tot het mede-organiseren van teamevenementen. Een rol vol energie en afwisseling!

HR Taken

 1. Werving en Selectie: Assisteren bij het wervingsproces, zoals het plaatsen van vacatures, het screenen van cv's, het plannen van sollicitatiegesprekken en het afhandelen van het aannameproces.
 2. Onboarding en offboarding: Coördineren en faciliteren van de onboarding van nieuwe medewerkers, inclusief het verzorgen van introductieprogramma's, het inrichten van werkplekken en het zorgen voor de benodigde training en documentatie. 
 3. Personeelsdossiers: Beheren en bijhouden van personeelsdossiers, inclusief het invoeren van nieuwe medewerkergegevens, het bijhouden van veranderingen in de arbeidsvoorwaarden en het zorgen voor naleving van wet- en regelgeving.
 4. Verzuimbeheer en persoonsgegevens: Nauwkeurig verwerken van verzuimgegevens en persoonsinformatie in overeenstemming met de privacyvoorschriften.
 5. Loonadministratie: Ondersteunen bij het verwerken van de loonadministratie, inclusief het invoeren van salarissen, het bijhouden van belastingen en aftrekposten, en het distribueren van loonstroken met behulp van software zoals nmbrs.
 6. HR-Beleid: Assisteren bij het handhaven van HR-beleid en -procedures, en het beantwoorden van vragen van medewerkers over HR-zaken.

Administratieve Taken

 1. Algemene Administratie: Uitvoeren van algemene administratieve taken zoals het beheren van inkomende en uitgaande correspondentie.
 2. Coördinatie van facturatie en administratieprocessen: Het coördineren van factureringsprocessen, overzien dat facturen nauwkeurig en tijdig worden verstuurd en de algemene administratie van financiële transacties beheren.
 3. Budget en uitgavenbeheer: Assisteren bij het beheren van budgetten, inclusief het bijhouden van uitgaven en het genereren van budget rapporten.
 4. Rapportage: Opstellen van rapportages en analyses voor het management op het gebied van zowel HR als administratie.

Facilitaire Taken

 1. Coördineren en beheren van facilitaire diensten zoals kantoorbenodigdheden, meubilair, en het onderhoud van kantoorapparatuur.
 2. Efficiënt bestellen van kantoorbenodigdheden: Zorgdragen voor een soepele voorraad van kantoorbenodigdheden door efficiënt inkoopbeheer, rekening houdend met kostenbeheersing.

Wat we van je verwachten

Wat we bieden

Klaar voor deze uitdaging? Stuur je CV en sollicitatiebrief naar careers@prioticket.com en sluit je aan bij ons internationale team op ons geweldige kantoor in Amsterdam!