Careers

Vacature fulltime account manager

Wij zijn PrioTicket, een innovatieve en snel groeiende startup naast Amsterdam Centraal.

Met ons product bieden we duizenden toeristen toegang tot alle fantastische attracties, tours en musea die Amsterdam en de wereld rijk is.

Wij zijn geen bedrijf met kaders en targets maar een team dat gezamenlijk een doel nastreeft onder het motto "work hard, play hard" . Wil jij zelf aan de knoppen zitten; rechtstreeks verantwoordelijk zijn voor je eigen doelen en resultaten; en van een geweldige opportunity gezamenlijk een succes maken? Dan krijg je bij ons alle kansen om dit voor elkaar te krijgen.

We werken met een jong en ambitieus team vanuit ons fijne kantoor in hartje Amsterdam. Midden in een internationalisatietraject en met exceptionele groeiambitie zijn wij op zoek naar een gedreven account manager. Iemand die zich geroepen voelt ons team aan te vullen op het gebied van sales en account management.

Wat ga je doen?

Jouw rol als Account Manager is veelzijdig; je houdt je binnen jouw business bezig met het onderhouden van bestaande- en het opbouwen van nieuwe relaties met hotels, attracties en musea. Je coordineert alle lopende zaken bij de accounts, dit doe je zowel vanuit ons kantoor als op locatie. Met jouw positieve vibe, flexibiliteit en kracht om je in te leven in de klanten, ben jij onze ultieme account manager.

Wie ben je?

 • Je kan overzicht bewaren, opvolging geven en structuur aanbrengen.
 • Je bent leergierig.
 • Je hebt kennis van het Microsoft office pakket.
 • Je bent flexibel en vindt het leuk om uitdagingen zelfstandig op te pakken.
 • Je hebt geen 9 to 5 mentaliteit.

Wat wij te bieden hebben?

 • Een uitdagende fulltime functie.
 • Een marktconform salaris.
 • De verantwoordelijkheid over je eigen business.
 • Een kantoor in hartje Amsterdam in een jong team.
 • Ultieme borrels op ons dakterras met uitzicht op Amsterdam Centraal.

Hebben wij je overtuigd?

Herken jij jezelf in deze functie en ben jij het talent dat ons komt versterken? Stuur dan je motivatie en CV naar: koen@prioticket.com

De meest uitdagende Marketing stage van Amsterdam

Wij zijn PrioTicket, een innovatief en snel groeiende start-up uit Amsterdam. Met ons product bieden we talloze bezoekers toegang tot alle fantastische plekken die Amsterdam rijk is. Elke dag opnieuw.

We werken met een jong en ambitieus team vanuit ons fijne kantoor in hartje Amsterdam. Midden in een internationalisatie traject en met exceptionele groeiambitie zijn wij op zoek naar een gedreven stagiair. Iemand die zichzelf op diverse gebieden wil ontwikkelen en echt wil proeven van het professionele leven. Iemand die zich geroepen voelt ons team aan te vullen op het gebied van Marketing.

PrioTicket

Wij zijn geen bedrijf met kaders en targets maar een team dat gezamenlijk een doel nastreeft onder het motto "work hard, play hard". Wil jij zelf aan de knoppen zitten; rechtstreeks verantwoordelijk zijn voor je eigen doelen en resultaten; en van een geweldige opportunity gezamenlijk een succes maken. Stuur dan een email met je motivatie(brief), foto en cv naar: simon@prioticket.com

Ons bedrijf bestaat sinds 2014 en sindsdien is het een rollercoaster richting de top van de toeristische markt. PrioTicket is onder andere een platform waarmee hotels hun gasten kunnen verrassen met een persoonlijk welkom en volledige service voor tijdens het verblijf. Dit doen we in samenwerking met verschillende partners als A'dam Tower, Accor hotels, Amsterdam Nightlife, Club Escape, NH hotels, Club Air, het Van Gogh Museum, de Heineken Experience en nog véél meer.

Tijdens je stage start je in een ondersteunende rol waarbij we je wegwijs maken binnen de verschillende werkzaamheden en processen. Gedurende je stage zal je de verantwoordelijkheid krijgen over je eigen projecten zodat je daadwerkelijk praktijkervaring opdoet. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan het opzetten van marketing acties ter promotie van ons product, het beheren van onze social media kanalen en het uitbouwen van onze visibility hierop. Ook het opzetten, uitvoeren en uitreiken van bijvoorbeeld een prijsvraag valt hieronder. Verder zal je bijdragen aan de ontwikkeling van nieuw marketing materiaal en het verbeteren van het bestaande marketingmateriaal. Het verzorgen van een goede spreiding en het meetbaar maken van de effectiviteit van het marketing materiaal. Hierin werk je nauw samen met ons team. Naast de prachtige werkomgeving in een pand vol andere bedrijven bieden we je een goede ondersteuning bij de afwisselende werkzaamheden. Dit alles met een fijne sfeer binnen een leuke groep ambitieuze collega's.

Ons team

We werken letterlijk elke dag aan groei. Dit doen we samen. Met een team van 7 of 26 (inclusief ons team van developers) jonge en ambitieuze professionals. In een informele werksfeer die de professionaliteit niet in de weg staat. Waar je heel veel leert en elke dag uitgedaagd wordt. Midden in de actie van een jong en snelgroeiend bedrijf. We zoeken daarom niet naar een specifiek CV maar naar een teamspeler met de juiste energie, skills en motivatie. Natuurlijk hou je ook van een gezellige borrel op ons dakterras of bij één van onze buren. Daarnaast kan je altijd even stoom afblazen op onze tafeltennistafel.

Jouw profiel

Boven alles ben je ondernemend, communicatief vaardig en kun je goed luisteren. Je hebt affiniteit met tekst en beelduitingen. Je geniet van het goed faciliteren van het team en onze partners. Het is een pré als je affiniteit hebt met programma's als Indesign, Illustrator en/of Photoshop maar geen must. Je bent initiatiefrijk en oplossingsgericht en niet bang om 'gekke' initiatieven voor te stellen. Liever te vaak bijzonder dan cotinu de standaard. Hierbij kan je natuurlijk rekenen op onze volledige support, je stage blijft immers een leertraject. Je bewaart overzicht en schept orde in chaos. Je hebt een vlotte, representatieve persoonlijkheid. Je bent bezig met een opleiding op HBO/WO niveau, je beheerst je Nederlands perfect en je Engels meer dan voldoende..

Je werkzaamheden

Je werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit:

 • Ondersteunen bij het ontwikkelen en verbeteren van ons marketing materiaal.
 • Onderhouden van prettige, duurzame relaties met bestaande partners op het gebied van marketing benodigdheden.
 • Het ondersteunen bij het organiseren van evenementen, evenement promotie en after marketing.
 • Verlenen van uitstekende service, zowel proactief als reactief.
 • Het opzetten van marketing acties ter promotie van ons producten.
 • Het beheren van onze social media kanalen en het uitbouwen van onze visibility hierop.
 • Het opzetten, uitvoeren en uitreiken van een prijsvraag.
 • Het schrijven van aantrekkelijke online en offline content.
 • Beheren van het marketing beeldmateriaal.
 • Bijdragen aan de ontwikkeling van nieuw marketing materiaal.
 • Het verbeteren en vernieuwen het huidige marketingmateriaal.
 • Het opzetten en verzorgen van een efficiënte spreiding van het marketingmateriaal.
 • Het meetbaar maken van de effectiviteit van het marketing materiaal.

Klinkt interessant?

Herken jij jezelf in deze functie, ben jij het marketing talent dat we zoeken? Stuur dan je CV en motivatie naar: simon@prioticket.com

De sales stage van Amsterdam

Wij zijn PrioTicket, een innovatieve en snel groeiende startup naast Amsterdam Centraal. Met ons product bieden we duizenden toeristen toegang tot alle fantastische attracties, tours en musea die Amsterdam en de wereld rijk is.

Wij zijn geen bedrijf met kaders en targets maar een team dat gezamenlijk een doel nastreeft onder het motto "work hard, play hard" . Wil jij zelf aan de knoppen zitten; rechtstreeks verantwoordelijk zijn voor je eigen doelen en resultaten; en van een geweldige opportunity gezamenlijk een succes maken? Dan krijg je bij ons alle kansen om dit voor elkaar te krijgen.

We werken met een jong en ambitieus team vanuit ons fijne kantoor in hartje Amsterdam. Midden in een internationalisatie traject en met exceptionele groeiambitie zijn wij op zoek naar een gedreven stagiair. Iemand die zichzelf op diverse gebieden wil ontwikkelen en echt wil proeven van het professionele leven. Iemand die zich geroepen voelt ons team aan te vullen op het gebied van sales en account management.

PrioTicket

PrioTicket bestaat sinds 2014 en sindsdien is het een rollercoaster richting de top van de toeristische markt. Je kan ons bedrijf opdelen in twee delen. Aan de ene kant helpen we musea en attracties over de hele wereld met de verkoop van hun tickets. Denk aan de A’DAM LOOKOUT en This Is Holland. Maar wij doen bijvoorbeeld ook alle techniek voor City Sight Seeing, wereldwijd. Aan de andere kant hebben wij een platform via welke je als hotellier tickets kan verkopen aan je gasten. Ons klantenbestand rijkt van hostels tot 5 sterren hotels, in totaal zo’n 110 op dit moment en groeiende. En voor dit platform zijn wij op zoek naar jou!

Tijdens je stage zal je starten in een ondersteunende rol waarbij onze salesmanager je wegwijs maakt in de verschillende werkzaamheden en processen. Gedurende je stage zal je de verantwoordelijkheid krijgen over je eigen projecten zodat je daadwerkelijk praktijkervaring opdoet. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan het ontdekken en opbouwen van nieuwe relaties (sales) en/of het onderhouden en verbeteren ervan (account management). Ook het opzetten, uitvoeren en beheren van verschillende promotiecampagnes en prijsvragen t.b.v. de verbetering van het product gebruik komen aan bod. Bovendien vorm je de spil tussen de wensen van onze partners en onze mogelijkheden. Hierin werk je nauw samen met de klant en met onze teams in software development zodat je maatwerk kunt bieden.

Wij zoeken

We zijn niet op zoek naar een specifiek CV maar naar een teamspeler met de juiste energie, skills en motivatie. Iemand die verantwoordelijkheid neemt en graag wil groeien. Boven alles ben je ondernemend, punctueel en kun je goed luisteren. Je hebt aantoonbaar commerciële ervaring of een goede motivatie hiertoe. Je geniet van het goed faciliteren van het team en onze partners. Je bent óf zeer getalenteerd en kersvers óf je hebt enige werkervaring in sales of account management in een B2B markt. Je bent initiatiefrijk en oplossingsgericht: want wat het probleem ook is, jij lost het op. Hierbij kan je natuurlijk rekenen op onze volledige support. Je bewaart overzicht, schept orde in chaos. Je hebt een vlotte, representatieve persoonlijkheid. Je bent bezig met een opleiding op HBO/WO niveau en je beheerst je Nederlands en Engels meer dan voldoende.

Je werkzaamheden

 • Ondersteunen van onze sales manager bij de dagelijkse werkzaamheden.
 • Bijdragen aan het bouwen en onderhouden van prettige, duurzame relaties met bestaande klanten en partners.
 • Uitbreiden en versterken van onze markt door het ondersteunen bij de opbouw van nieuwe relaties.
 • Verlenen van uitstekende service, zowel proactief als reactief.
 • Gestructureerd bijdragen aan de technische ontwikkeling van het product via feedback vanuit de markt.
 • Opzetten, beheren en uitreiken van diverse sales verhogende initiatieven naar onze partners toe.
 • Bijdragen aan de sales organisatie en aan de gestelde sales doelen, inclusief de bijbehorende rapportages.
 • Werken aan een optimaal resultaat samen met collega's bij development en marketing.

Klinkt interessant?

Herken jij jezelf in deze functie, ben jij het sales & account talent dat we zoeken? Stuur dan je CV en motivatie naar: wassily@prioticket.com

Stage grafisch vormgever

Wij zijn PrioTicket, een innovatieve en snel groeiende startup naast Amsterdam Centraal. Met ons product bieden we duizenden toeristen toegang tot heel veel fantastische attracties, tours en musea die Amsterdam en de wereld rijk is.

We werken met een jong en ambitieus team vanuit ons fijne kantoor in hartje Amsterdam. Midden in een internationalisatie traject en met exceptionele groeiambitie zijn wij op zoek naar een gedreven stagiair.

Wat kan jij voor ons betekenen?

We hebben een huisstijl waar we ontzettend blij mee zijn, maar naast deze huisstijl zijn er tal van plekken waar we jouw grafisch oog voor kunnen gebruiken. Van websites voor rederijen in Amsterdam tot presentaties voor de Burj Khalifa in Dubai, van jaarcijfer rapporten voor City Sight Seeing tot pitches voor het Stedelijk Museum.

De projecten lopen uiteen en zijn ze vaker voor grote internationale partners. Hierdoor kan jij helpen om onze uitingen te professionaliseren.

Passen wij bij jou?

Midden in een internationalisatie traject en met exceptionele groeiambitie zijn wij op zoek naar een gedreven stagiair. Iemand die zichzelf op diverse gebieden wil ontwikkelen en echt wil proeven van het professionele leven. Iemand die zich geroepen voelt ons team aan te vullen op het gebied van grafisch vormgeven.

Wil jij zelf aan de knoppen zitten; rechtstreeks verantwoordelijk zijn voor je eigen doelen en resultaten; en van een geweldige mogelijkheid gezamenlijk een succes maken? Dan krijg je bij ons alle kansen om dit voor elkaar te krijgen.

We zijn niet op zoek naar een specifiek CV maar naar een teamspeler met de juiste energie, skills en motivatie. Iemand die verantwoordelijkheid neemt en graag wil groeien. Boven alles ben je ondernemend en punctueel. Je bent óf zeer getalenteerd en kersvers óf je hebt enige werkervaring.

Je bent initiatiefrijk en oplossingsgericht: want wat het probleem ook is, jij lost het op. Hierbij kan je natuurlijk rekenen op onze volledige support. Je bewaart overzicht, schept orde in chaos.

Wij spreken Engels en Nederlands in onze organisatie.

Klinkt interessant?

Herken jij jezelf in deze functie? Ben jij het grafisch vormgeef talent dat wij zoeken? Stuur dan je CV en motivatie naar wassily@prioticket.com

PrioTicket

Wij zijn PrioTicket, een innovatieve en snel groeiende startup naast Amsterdam Centraal.

Met ons product bieden we duizenden toeristen toegang tot alle fantastische attracties, tours en musea die Amsterdam en de wereld rijk is.

Wij zijn geen bedrijf met kaders en targets maar een team dat gezamenlijk een doel nastreeft onder het motto "work hard, play hard" . Wil jij zelf aan de knoppen zitten; rechtstreeks verantwoordelijk zijn voor je eigen doelen en resultaten; en van een geweldige opportunity gezamenlijk een succes maken? Dan krijg je bij ons alle kansen om dit voor elkaar te krijgen.

We werken met een jong en ambitieus team vanuit ons fijne kantoor in hartje Amsterdam. Midden in een internationalisatietraject en met exceptionele groeiambitie zijn wij op zoek naar een gedreven account manager. Iemand die zich geroepen voelt ons team aan te vullen op het gebied van sales en account management.

Wat ga je doen?

Jouw rol als Account Manager is veelzijdig; je houdt je binnen jouw business bezig met het onderhouden van bestaande- en het opbouwen van nieuwe relaties met hotels, attracties en musea. Je coordineert alle lopende zaken bij de accounts, dit doe je zowel vanuit ons kantoor als op locatie. Met jouw positieve vibe, flexibiliteit en kracht om je in te leven in de klanten, ben jij onze ultieme account manager.

Wie ben je?

 • Je kan overzicht bewaren, opvolging geven en structuur aanbrengen.
 • Je bent leergierig.
 • Je hebt kennis van het Microsoft office pakket.
 • Je bent flexibel en vindt het leuk om uitdagingen zelfstandig op te pakken.
 • Je hebt geen 9 to 5 mentaliteit.

Wat wij te bieden hebben?

 • Een uitdagende fulltime functie.
 • Een marktconform salaris.
 • De verantwoordelijkheid over je eigen business.
 • Een kantoor in hartje Amsterdam in een jong team.
 • Ultieme borrels op ons dakterras met uitzicht op Amsterdam Centraal.

Hebben wij je overtuigd?

Herken jij jezelf in deze functie en ben jij het talent dat ons komt versterken? Stuur dan je motivatie en CV naar: koen@prioticket.com

Ervaren Administratief medewerk(st)er bij PrioTicket (fulltime)

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een snelgroeiend bedrijf dat zijn grote internationale potentie via uitdagende projecten en allianties aan het realiseren is? Ben je ambitieus, accuraat en sta je stevig in je schoenen? Heb je daarnaast ervaring opgedaan in een all-round administratieve functie in een internationale setting en kent de boekhoudhouding voor jou geen geheimen?

Dan is PrioTicket op zoek naar jou!

Jouw rol als Administratief medewerk(st)er:

Je draagt zorg voor de financiële administratie en denkt mee met de organisatie. Je levert jouw bijdrage aan het verder professionaliseren en vernieuwen van de finance processen. Momenteel bestaat het finance team uit 3 collega’s. Met de uitbreiding van het team brengt finance de organisatie naar the-next-level. Met de reeds opgedane kennis en ervaring die je meebrengt, pak je een sleutelrol op de administratie, die veel zelfstandigheiden verantwoording brengt en vraagt.

Als Administratief medewerk(st)er ben je verantwoordelijk voor:

 • De volledigheid en correctheid van de administraties.
 • Tijdige en volledige facturatie.
 • Tijdig en correct verwerken van de verschillende maandelijke journaalposten.
 • Het voorbereiden van BTW aangiftes.
 • Contact persoon voor de administratief medewerker voor ons kantoor in Spanje.
 • Het registreren en rapporteren van de openstaande vorderingen en verplichtingen.
 • Ondersteunen van de manager Finance bij diverse AD-HOC werkzaamheden.

Daarnaast ben je aanspreekpunt namens finance binnen de algehele organisatie en tevens sparringspartner voor verschillende sales teams binnen PrioTicket. Je ondersteunt tevens het software development team bij finance gerelateerde ontwikkelingen binnen ons platform. Daar waar je je kennis dagelijks inzet in administratie werkzaamheden, kan je je kennis vergroten en ook ‘achter de schermen’ meehelpen aan het succes van PrioTicket.

Wie zijn wij?

PrioTicket is een platform waar toeristische attracties worden verbonden met diverse points-of-sale. Denk bijvoorbeeld aan het toegangsbewijs voor dat gave museum dat al gekocht kan worden bij de receptie van het hotel of zelfs thuis wanneer je je trip boekt. PrioTicket is een tech-bedrijf in deze wereldwijde toeristische markt en miljardenindustrie, dat met zijn innovatieve technologie en strategie voorop loopt in deze markt.

Ons bedrijf kenmerkt zich door een enorme internationale expansiedrift, met eigen kantoren en hubs door onze allianties in diverse landen. Samen met ons team van 25 directe collega’s in Amsterdam en 6 in Spanje wordt hard gewerkt aan de verdere internationalisering.

Wat krijg je daarvoor terug?

De functie biedt veel zelfstandigheid wat samenhangt met een grote mate van verantwoordelijkheid binnen jouw afdeling. Finance is de rode draad van het bedrijf, waardoor de functie van administratief medewerk(st)er een belangrijke spil in het web is. De jonge collega’s, de informele en vrije sfeer binnen het bedrijf staan garant voor leuke werkdagen, aangevuld met regelmatige vrijdagmiddag borrels op het dakterras van ons pand in hartje Amsterdam. De hechte sfeer en nauwe betrokkenheid van alle collega’s binnen PrioTicket zorgen voor een prettige, aangename en dynamische werkomgeving.

De ondersteuning die je krijgt, helpt je groeien op zowel vakinhoudelijk als persoonlijk vlak. Daarnaast bieden we je uiteraard een marktconform salaris. Je komt te werken in een prachtig kantoor met op 100 meter lopen het Amsterdam Centraal station.

Voel jij je aangesproken en kriebelt het om aan de slag te gaan? Waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact op met Stefan Geukens, Manager Finance. Stuur een mailtje met jouw cv en motivatie naar stefan@prioticket.com.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.